NTP-KNI-17 - Kántor Mihály Általános Iskola, Cigánd

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

NTP-KNI-17

Pályázatok > NTP pályázatok

              

Iskolánk támogatást nyert az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által a Nemzeti Tehetség Program gondozásában meghirdetett „A hazai és határon túli köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatására” című pályázaton.
A pályázat azonosítója: NTP-KNI-17-0133
Elnyert támogatás: 1.000.000 Ft
A pályázat címe: Szeretlek Magyarország!

A pályázatban 20 tehetséges tanuló vesz részt. A pályázati program lényege a tehetségígéretek többoldalú, komplex fejlesztése. Élőhelyünk szűkebb- tágabb megismerése, felfedezése bolygónktól településünkig, Cigándig, kihasználva a város adta lehetőségeket. Célunk, hogy a gyermekek jobban megismerjék hazánkat, régiónkat, hagyományainkat. Tudatosan, felelősségteljesen, környezettudatosan éljenek, tiszteljék, ápolják hagyományainkat. A nyelvi, természeti, zenei tehetségterületekre koncentrálva építettük fel projektünket, figyelembe véve a gyermekek egyéni sajátosságait, szükségleteit, odafigyelve a gyenge oldaluk fejlesztésére, valamint a lazító, energizáló, feltöltő foglalkozások megfelelő arányára.

A pályázatból iskolánk sporteszközöket, irodaszereket, fényképezőt, kamerát szerzett be. Két kiránduláson vehettek részt a gyermekek: Cigándon a Bodrogközi Múzeumportán és Budapesten a Természettudományi Múzeumban, ahol megtekinthették az állandó kiállást, és két múzeumpedagógiai foglalkozáson is részt vehettek.

A pályázat sikeres volt, mert a tanulók személyiségjegyeiben, szemléletmódjukban pozitív változás ment végbe, illetve ismereteik bővültek.


   

   További fényképek megtekinthetők itt.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz